Importatorul de mobilier de birou Corporate Office Solutions estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de 17 milioane de euro, in crestere cu 17% fata de 2007, ca urmare a finalizarii mai multor proiecte imobiliare pe parcursul anului
Importatorul de mobilier de birou Corporate Office Solutions estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de 17 milioane de euro, in crestere cu 17% fata de 2007, ca urmare a finalizarii mai multor proiecte imobiliare pe parcursul anului in curs. "In 2006 am inregistrat 14 milioane de euro, iar cifrele pentru 2007 nu sunt finalizate, deci nu putem da o cifra precisa, dar aceasta va fi in jur de 14,5 milioane de euro. Estimam ca in 2008 vom realiza 17 milioane de euro", a declarat agentiei Mediafax Horatiu Didea, directorul comercial al firmei.
El apreciaza ca piata mobilierului de birou, produs in Romania sau importat, precum si cea a solutiilor integrate pentru amenajari ale spatiilor de birou vor creste semnificativ in urmatorii 3 - 5 ani, fiind strans legate de cresterea economica. "Am estimat piata mobilierului de birou la 75-80 de milioane de euro pentru anul 2007 si preconizam o crestere anuala de 10-15%, mai ales in contextul in care in perioada 2008-2009 vor fi finalizate mai multe cladiri de birouri, parte dintre ele de clasa A", a precizat Didea.
Corporate Office Solutions, dealer exclusiv al grupului Steelcase, producator de mobilier de birou, a deschis primul birou in Romania in 1997 si asigura servicii de design si planificarea organizarii spatiului, managementul constructiei, import de mobilier de birou si managementul relocarii. Firma are un portofoliu de 700 de clienti corporatisti, printre acestia numarandu-se operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone, Cosmote, companiile Coca-Cola, Michelin, Colgate-Palmolive, British American Tobacco, Philip Morris, institutii financiar-bancare precum Banca Mondiala, BRD-Groupe Societe Generale, ABN AMRO, Generali, Aviva, Citibank si companiile IT Microsoft, Oracle si Hewlett-Packard. Societatea a deschis anul trecut un showroom in Victoria Business Park din Baneasa, cu o suprafata de 1.000 metri patrati, in care a investit peste 400.000 de euro.
Corporate Office Solutions activeaza ca firma de consultanta in proiecte de design interior pentru birou din anul 1995 iar, in prezent, este una dintre cele mai mari firme de profil din Europa, detinand birouri de reprezentare in Moscova, St. Petersburg, Kiev, Chisinau, Atyrau, Minsk si Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.