STEAUA - Andres Mendoza a ajuns deja in Romania
Internationalul peruan Andres Mendoza a sosit sambata noapte in Bucuresti pentru a semna contractul cu Steaua. Astazi si maine sunt asteptati columbienii Jose Pepe Moreno si Dayro Moreno.
STEAUA - Andres Mendoza a ajuns deja in Romania
Internationalul peruan Andres Mendoza a sosit sambata noapte in Bucuresti pentru a semna contractul cu Steaua. Astazi si maine sunt asteptati columbienii Jose Pepe Moreno si Dayro Moreno. Pe numele sau complet Andres Augusto Mendoza Azevedo si in varsta de 29 de ani, atacantul peruan reprezinta o adevarata lovitura pe piata transferurilor. Ieri seara, tarziu, era asteptat sa ajunga in Romania si varful columbian Jose Alcides Moreno Mora, in varsta de 26 de ani, de la Independiente Buenos Aires. Astazi sau, cel tarziu, maine, va sosi in Bucuresti si golgeterul la zi al campionatului columbian, Dayro Mauricio Moreno Galindo (22 de ani), de la Once Caldas. “GOLEADOR”. Aflat deja in Bucuresti, Andres Mendoza a mai evoluat la Sporting Cristal, FC Bruges, Olympique Marseille si Dinamo Moscova. Poreclit “El Condor” (“Condorul”) sau “La Pantera” (“Pantera”), peruanul are 36 de selectii si sase goluri in nationala statului Peru. Atacantul a fost principalul artizan al eliminarii lui Dinamo din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, in 2002. Atunci evolua la FC Bruges si a marcat doua din cele patru goluri ale echipei sale in dubla mansa cu formatia dinamovista, pe care belgienii au invins-o cu 3-1 si 1-0. A semnat pe doi ani si jumatate Andres Mendoza a semnat ieri un contract pe doi ani si jumatate cu Steaua si va fi prezentat astazi, cand va efectua si vizita medicala. “Sunt foarte fericit. Obiectivul principal pentru mine si pentru Steaua este titlul, care ne va duce in UEFA Champions League, acolo unde aceasta echipa este obisnuita sa joace an de an. Le promit fanilor ca voi face tot ce tine de mine pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele”, a spus Mendoza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.