Bulevardul Aviatorilor din Capitala a intrat pe lista arterelor pe care soferii ar trebui sa le evite. Pentru ca municipalitatea nu l-a inclus pana acum in niciun program de modernizare, bulevardul este o adevarata capcana pentru conducatorii auto.
Bulevardul Aviatorilor din Capitala a intrat pe lista arterelor pe care soferii ar trebui sa le evite. Pentru ca municipalitatea nu l-a inclus pana acum in niciun program de modernizare, bulevardul este o adevarata capcana pentru conducatorii auto. Numarul de gropi, care creste de la o zi la alta, dar si aparitia, pe cateva portiuni, a zeci de denivelari si surpari ale caii de rulare sunt motivele pe care soferii ar trebui sa le ia in calcul daca nu vor sa ajunga cu masinile in service. Reprezentantii Primariei Capitalei recunosc ca aceasta artera ar trebui reabilitata in intregime si nu pe bucatele, asa cum se intampla acum, dar sustin ca "dislocarea pietrei cubice de pe carosabil" era inevitabila ca urmare a diferentelor de temperatura. "Atata timp cat ziua avem cateva grade cu plus, iar in cursul noptii se inregistreaza valori care favorizeaza inghetul, problemele pe aceasta artera nu se vor termina in aceasta iarna", a explicat Gheroghe Udriste, seful Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.