Un numar de 14 turisti care si-au petrecut acest sfarsit de saptamana in statiunile Sinaia si Azuga au fost raniti in accidente petrecute pe partii, cauzele acestora fiind oboseala, lipsa experientei si a echipamentului corespunzator, transmite Medi
Un numar de 14 turisti care si-au petrecut acest sfarsit de saptamana in statiunile Sinaia si Azuga au fost raniti in accidente petrecute pe partii, cauzele acestora fiind oboseala, lipsa experientei si a echipamentului corespunzator, transmite Mediafax. Potrivit salvamontistilor, sapte accidente s-au petrecut in cursul zilei de sambata, iar alte sapte au avut loc duminica, pana la ora transmiterii acestei stiri, pe partiile de schi si snowboard din statiunile prahovene Sinaia si Azuga, mai multi turisti suferind fracturi, luxatii sau contuzii, care insa nu le-au pus vietile in pericol. Cele mai grave incidente s-au petrecut pe partia de mare altitudine Valea Dorului din Sinaia, unde doi turisti au fost accidentati, in cursul zilei de duminica, si un altul s-a ranit cu o zi inainte. Potrivit lui Ionut Cojanu, de la Serviciul Salvamont Sinaia, sambata, un schior care s-a dezechilibrat a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu, iar duminica, alti doi schiori aflati pe partia Valea Dorului au cazut si s-au ranit, suferind o fractura de tibie, respectiv o rupere de ligamente.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.