Presedintele Partidului Social-Democrat german (SPD), Kurt Beck, s-a alaturat sambata mai multor alti responsabili politici care au chemat la boicotarea produselor Nokia. Ei vor sa protesteze fata de inchiderea fabricii din Bochum a fabricantului fi
Presedintele Partidului Social-Democrat german (SPD), Kurt Beck, s-a alaturat sambata mai multor alti responsabili politici care au chemat la boicotarea produselor Nokia. Ei vor sa protesteze fata de inchiderea fabricii din Bochum a fabricantului finlandez de telefoane mobile , transmite AFP. "In ceea ce ma priveste nu va mai fi un telefon mobil Nokia in casa mea", a afirmat Beck intr-un interviu acordat publicatiei Bild am Sonntag, potrivit textului difuzat sambata. "Pentru mine - si fara indoiala pentru numerosi germani - numele Nokia nu mai suna bine de o saptamana", a adaugat el. Politicianul a mai precizat: "Nu vreau sa-mi amintesc de fiecare data ca vorbesc de pe acest telefon devenit un incredibil subiect de controversa".

Gigantul finlandez de telefoane mobile a anuntat inchiderea uzinei sale de la Bochum, ceea ce ameninta direct 2.300 de locuri de munca si indirect cateva sute sau chiar mii de alte slujbe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.