Piedica. Iubita lui Prigoana s-a impotmolit in propria afacere - gradinita pe care ar fi trebuit sa o deschida pe 1 februarie, abia daca va fi gata in septembrie Pentru Adriana Bahmuteanu, intrarea in afaceri devine din ce in ce mai dificila pe zi c
Piedica. Iubita lui Prigoana s-a impotmolit in propria afacere - gradinita pe care ar fi trebuit sa o deschida pe 1 februarie, abia daca va fi gata in septembrie Pentru Adriana Bahmuteanu, intrarea in afaceri devine din ce in ce mai dificila pe zi ce trece. Desi a fost convinsa ca cel tarziu la inceputul lunii februarie va deveni patroana de gradinita cu toate actele in regula, iubita lui Prigoana trage inca nadejde ca inceputul urmatorului an scolar o va prinde in postura de femeie de afaceri. "Gradinita pe care o fac impreuna cu psiholoaga Mirela Zivari trebuia sa isi deschida portile luna viitoare. Am facut credite si am adus si bani de acasa, pana am strans un milion de euro cat va costa, conform calculelor noastre, intreaga investitie, insa altele nu merg cum trebuie. Am cumparat cladirea care trebuia reconfigurata conform nor-melor UE, pentru ca in ea sa functioneze o gradinita. Am angajat o echipa de muncitori de la o firma ca sa fim sigure ca totul merge conform planului si uite ca au inceput sa apara problemele. Totul este un santier care nu se mai termina, iar asta in ciuda faptului ca am depus dosarul complet la Ministerul Educatiei, iar acum asteptam sa se termine lucrarile ca sa ne putem lua autorizatiile de functionare, de transport, de la Sanepid, Pompieri etc", ne-a declarat Adriana Bahmuteanu. Nu are niciun angajat Iar impotmolirea lucrarilor de reamenajare nu reprezinta singura problema. Pana la ora actuala, "Bahmu" nu are niciun angajat. "Suntem in faza de casting pentru educatoare. Vrem profesioniste pentru ca amandoua avem copii si stim ce inseamna. Femeile se inscriu, iar Mirela le supune unui test de inteligenta. Sincer, pana acum nu l-a trecut nimeni. Mai sunt si soferii, care trebuie sa fie specializati in transportul de persoane si, care, dupa ce ii gasesc, trebuie sa-si scoata si ei autorizatii", ne-a declarat Adriana, exasperata de tergiversarea lucrarilor. Gradinita "Casa Fericirii" ar fi trebuit sa intre in circuit inca de anul trecut. Din diverse motive, deschiderea a fost amanata pentru februarie anul acesta, termen imposibil de respectat in acest moment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.