“Heartbeat”(Bataia Inimii) sau “Shin-on” in limba japoneza este un spectacol de sunet si lumina ce a avut un enorm succes inca de la lansare sa din 2007, doar pentru anul acesta fiind preconizate peste 240 de show-uri. Spectac
“Heartbeat”(Bataia Inimii) sau “Shin-on” in limba japoneza este un spectacol de sunet si lumina ce a avut un enorm succes inca de la lansare sa din 2007, doar pentru anul acesta fiind preconizate peste 240 de show-uri. Spectacolul va avea loc in data de 5 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 20:00. Tobosarii din Nara imbina misticismul si realismul muzicii si dansului japonez intr-o maniera spectaculoasa, demna, exploziva, atragatoare. Programul lor este unul foarte strict si cuprinde o alimentatie sanatoasa, respectarea orelor de studiu, a orelor de odihna si 10 Km de alergare in fiecare zi. Sunt niste profesionisti ce reusesc sa uimeasca prin ritmul si forta lor de concentrare, prin daruirea cu care molipsesc spiritul spectatorilor si nu in ultimul rand, prin valoarea interpretarii.
Biletele, cu preturi cuprinse intre 70 si 160 RON, au fost puse in vanzare in aceasta saptamana si se gasesc la magazinul Muzica, reteaua Music Shop, casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Flanco World Orhideea, Flanco Unirea si Flanco Dorobansi si online exclusiv in reteaua billet.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.