Adversarii politici ai lui Traian Basescu fac afaceri chiar cu politicieni din PD-L. Declaratia de avere a senatorului UDMR Verestoy Attila consemneaza ca parlamentarul si-a construit, in cursul anului trecut, trei apartamente in Bucuresti, in plus
Adversarii politici ai lui Traian Basescu fac afaceri chiar cu politicieni din PD-L. Declaratia de avere a senatorului UDMR Verestoy Attila consemneaza ca parlamentarul si-a construit, in cursul anului trecut, trei apartamente in Bucuresti, in plus fata de apartamentele detinute deja, in Bucuresti si Odorheiul Secuiesc, si casa de vacanta din judetul Ilfov. Verestoy detine in continuare autoturismul Audi S8, din 2001, si BMW X3, din 2003, cumparat in leasing. Valoarea bijuteriilor aflate in proprietatea senatorului a crescut, in 2007, cu 5.000 de euro, ca si cea a tablourilor.

...si i-a imprumutat bani


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.