Conflictele din Irak si Afganistan i-au transformat radical pe unii soldati americani care, odata intorsi de pe front, si-au ucis cu sange rece rudele. Peste 121 de veterani ai celor doua razboaie au comis o crima dupa ce s-au intors in sanul famili
Conflictele din Irak si Afganistan i-au transformat radical pe unii soldati americani care, odata intorsi de pe front, si-au ucis cu sange rece rudele. Peste 121 de veterani ai celor doua razboaie au comis o crima dupa ce s-au intors in sanul familiei. Traumele fizice si psihice suferite pe front si stresul, combinate cu consumul exagerat de alcool, i-au facut pe veteranii de razboi sa comita adevarate tragedii in familie. Victimele au fost, in mare parte, sotiile, iubitele si chiar copiii soldatilor reveniti de pe front. Cea mai tanara victima a fost Krisiauna Lewis, o fetita in varsta de doi ani, din Texas, care a fost ucisa de tatal ei, un soldat de 20 de ani intors in SUA dupa ce a fost ranit la cap si si-a pierdut un picior in timpul unui bombardament din orasul irakian Fallujah.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.