MEDIU
Hartile de hazard la nivelul regiunilor Romaniei vor fi finalizate pana la sfarsitul anului. In prezent, doar jumatate din cele opt harti au fost predate, deoarece Centrul National de Geodezie nu a finalizat inca harta digitala a
MEDIU
Hartile de hazard la nivelul regiunilor Romaniei vor fi finalizate pana la sfarsitul anului. In prezent, doar jumatate din cele opt harti au fost predate, deoarece Centrul National de Geodezie nu a finalizat inca harta digitala a Romaniei. “Din cele opt harti de hazard, jumatate au fost finalizate, iar restul vor fi gata pana la sfarsitul anului. Saptamana viitoare voi avea o discutie cu ministrul Internelor, Cristian David, pentru a grabi procesul”, a declarat Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii Locuintelor. Ministerul Dezvoltarii a alocat deja 2,2 milioane de lei din veniturile proprii pentru cele opt harti, care reprezinta un sprijin al autoritatilor pentru prevenirea cutremurelor, a alunecarilor de teren si a inundatiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.