Copila din Targoviste s-a gandit ca viata nu mai are sens fara iubitul ei, cu trei ani mai mare. Din fericire, fetita a supravietuit tentativei de sinucidere, dar este la spital. Ea si-a inceput viata sexuala la zece ani, iar iubitul ei, in varsta d
Copila din Targoviste s-a gandit ca viata nu mai are sens fara iubitul ei, cu trei ani mai mare. Din fericire, fetita a supravietuit tentativei de sinucidere, dar este la spital. Ea si-a inceput viata sexuala la zece ani, iar iubitul ei, in varsta de 14 ani, a parasit-o dupa cateva partide de amor. Dezamagita, copila a incercat sa-si puna capat zilelor. Dupa ce si-a mai revenit, fata a continuat sa sustina ca viata ei nu mai are rost si ca va incerca din nou sa-i puna capat, motiv pentru care a fost internata la neuropsihiatrie. Cel mai probabil, fata va ajunge intr-un centru pentru copii abuzati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.