Judetul Timis ar putea fi reorganizat din punct de vedere administrativ, din cauza faptului ca jumatate din cele 12 comune infiintate in ultimii patru ani se confrunta cu mari probleme financiare. „Cred ca s-a gresit cand s-a decis reinfiintar
Judetul Timis ar putea fi reorganizat din punct de vedere administrativ, din cauza faptului ca jumatate din cele 12 comune infiintate in ultimii patru ani se confrunta cu mari probleme financiare. „Cred ca s-a gresit cand s-a decis reinfiintarea de noi comune. Trebuia ca mai intai sa se faca o evaluare a viabilitatii acestor noi localitati, nu sa se tina cont doar de dorinta unora de a ajunge primari“, a declarat presedintele Comisiei economice din cadrul Consiliului Judetean Timis, Viorel Sasca. In viziunea sa, cei minim 200.000 de lei pe an necesari fiecarei comune pentru a se mentine pe linia de plutire puteau fi dirijati de Consiliul judetean catre investitii edilitare in respectivele zone.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.