George Copos a anuntat ca ii plateste pe jucatorii Rapidului in functie de compartimentul in care evolueaza acestia. Fundasii sunt defavorizati de sistem, in timp ce atacantii au cele mai mari salarii pentru ca se vånd mai bine. Fotbalistii su
George Copos a anuntat ca ii plateste pe jucatorii Rapidului in functie de compartimentul in care evolueaza acestia. Fundasii sunt defavorizati de sistem, in timp ce atacantii au cele mai mari salarii pentru ca se vånd mai bine. Fotbalistii sunt nemultumiti, diferentele inducånd tensiune in lot.

Patronul Rapidului a reusit sa tensioneze din nou atmosfera in Giulesti. George Copos a anuntat sistemul dupa care se ghideaza atunci cand fixeaza salariile fotbalistilor. Aparent un acces de sinceritate, dar in acelasi timp si un mesaj pentru fotbalistii care cer mariri salariale. Astfel, fundasii iau cei mai putini bani, in medie intre 100.000 si 110.000 de euro, in timp ce atacantii au cele mai mari contracte, intre 130.000 si 160.000 de euro, iar mijlocasii se situeaza undeva la mijloc. “Noi platim corect jucatorii la Rapid. Avem o grila de salarizare in functie pe postul pe care joaca. Tinem cont si de ce putem scoate din investitie”, a declarat finantatorul gruparii de langa Podul Grant. Acest sistem nu este deloc pe placul jucatorilor antrenati de Mircea Rednic. Evident, cei mai nemultumiti sunt fotbalistii din defensiva, care s pun ca nu este corect sa plece din start cu handicap fata de colegii lor. “O sa ajungem sa ne uitam urat unul la celalalt. Nu este bine pentru armonia in echipa sa se intample asa”, a declarat unul dintre jucatorii dezavantajati de politica salariala. Sistemul lui Copos face ca transferul lui Janos Szekely la Rapid sa fie imposibil de realizat. Mijlocasul Otelului Galati cere un salariu de 200.000 de euro, iar suma depaseste baremul gandit pentru componentii liniei mediane.

Unele salarii sunt marite cu... 48 la suta
Generos, George Copos s-a hotarat sa majoreze contractele a patru jucatori. Procentul cu care se maresc salariile este unul ciudat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.