Compania spaniola Iberdrola Inmobiliaria are un plan de investitii de 44,6 milioane de euro pe piata imobiliara din Bulgaria, ca urmare a strategiei de expansiune pe pietele internationale in perioada 2008-2010, potrivit Dnevnik, care citeaza un comu
Compania spaniola Iberdrola Inmobiliaria are un plan de investitii de 44,6 milioane de euro pe piata imobiliara din Bulgaria, ca urmare a strategiei de expansiune pe pietele internationale in perioada 2008-2010, potrivit Dnevnik, care citeaza un comunicat al companiei, informeaza NewsIn.
Iberdrola Inmobiliaria este un important dezvoltator de proiecte de real-estate din Spania care investeste in principal in proiecte rezidentiale, case de vacanta, cladiri de birouri, parcuri industriale si centre comerciale. Compania si-a propus ca in perioada 2006-2010 sa inregistreze o crestere anuala a profitului de 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.