Presedintele venezuelean Hugo Chavez sustine ca americanii si columbienii pun la cale un atentat la viata lui. "Intr-un loc secret din Bogota am fotografii, inregistrari si o gramada de alte lucruri din care reiese clar ca oficiali si militari colum
Presedintele venezuelean Hugo Chavez sustine ca americanii si columbienii pun la cale un atentat la viata lui. "Intr-un loc secret din Bogota am fotografii, inregistrari si o gramada de alte lucruri din care reiese clar ca oficiali si militari columbieni si americani planuiesc sa ma elimine. Exista o conspiratie impotriva mea", a declarat liderul venezuelean la o conferinta pe care a tinut-o in Nicaragua. Intre autoritatile venezuelene si cele columbiene exista vii polemici privind eliberarea prizonierilor aflati in mana revolutionarilor columbieni FARC. "Guvernul columbian este subordonat celor de la Washington si face tot ce i se transmite de acolo, iar lucrul acesta este intr-adevar regretabil. Se vrea un conflict armat intre Columbia si Venezuela. Se vrea ca Venezuela sa fie atacata economic, psihologic, pe toate planurile", a mai spus Chavez.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.