Puteti face o selectie riguroasa in randul prietenilor, sau rupe chiar anumite legaturi pe care le considerati deficitare. Astazi pregatiti o serie de strategii pentru viitor, pe plan profesional. Este o zi deosebit de propice, deoarece totul este in avantajul dumneavoastra. Aventurile financiare ar putea fi declansate de clipele de nerabdare sau de o implicare prea mare. Va doriti foarte mult o relatie mai deosebita in viata personala, cu atat mai mult cu cat aveti foarte multe de oferit. Puteti pleca intr-o calatorie, un drum care va poate aduce satisfactii pe toate planurile. Va simtiti bine, deoarece vi s-au deschis toate caile, si puteti relua in voie ceea ce va place cel mai mult. Aveti o dorinta nestavilita de lectura, de cunoastere. Fiti atenti la o potentiala cearta violenta cu unul dintre sefi!

Berbec
O alta zi de vineri norocoasa si foarte pozitiva, ati putea naviga intr-o mare calma si cristalina. Abandonati-va dulcilor senzatii chiar si pe plan profesional, in timpul pauzelor; ochii vostri sunt plini de vise si de dorinta de iubire. Daca ati mai capata un pic de incredere in capacitatile decizionale, ati obtine luc ruri mari cat mai curand. Femeile vor poseda astazi un aer misterios, iar barbatii o putere de atractie exceptionala. Sunteti foarte impulsivi si trebuie sa corectati aceasta tendinta inainte de a fi catalogati ca atare.

Taur
Ziua de azi sugereaza schimbari pozitive, incercati sa-i stati alaturi fara frica si cu incredere deplina. Atentie la persoanele din semnele de Apa pentru ca va ameninta libertatea de actiune. Energia agresiva se transforma in energie constructiva si va transporta catre cursul natural al lucrurilor. Lasati viata sa decida pentru ca de obicei e cea care are dreptate. Nu va place barfa si doriti sa va pastrati reputatia deasupra oricaror discutii. Puteti trai un sentiment profund pe care nu l-ati mai trait anterior.

Gemeni
Daca acceptati sa schimbati ceva, chiar si un lucru infim pe timpul zilei, va veti simti mai bine. Partenerul si relatiile afective cer, in general, spatiu si atentie, sacrificati un pic din timpul vostru si iubiti-l pe cel/cea care va sta alaturi. Trebuie sa va constientizati responsabilitatile, sa deveniti apt pentru a conduce orice intreprindere. Va izbiti de multe obstacole si trebuie sa depuneti un mare efort pentru a urca scarile care va conduc spre succes in afaceri. Recuperati greu energia pireduta pe lucruri inutile.

Rac
Pornirile nervoase nu fac parte din personalitatea voastra, dar astazi cineva sau ceva o sa va declanseze una. Va veti surprinde pe voi insiva in legatura cu reactiile. Nu este vorba despre rautate ci despre a da valoare judecatilor voastre in fata celor ce nu le apreciaza. Dupa ce furia a trecut, va veti simti mai bine si veti respira usurati. Nu pierdeti nimic! Cautati un partener vesel, plin de viata, caruia sa-i impartasiti gusturile si preocuparile personale. Aveti grija sa nu comiteti o eroare in plan profesional, sau cel putin sa o identificati la timp!

Leu
Si aceasta zi de vineri va face sa va simtiti cuceritori, sarmul vostru este castigator si irezistibil. Veti fi atrasi de persoane ciudate, diferite, originale. Va trebui sa cautati o dragoste care sa fie la inaltimea intensitatii voastre emotionale si in afara mediului vostru. Favorizate sunt si calatoriile in general. Neglijati serviciul dar pentru o cauza dreapta - iubirea! Aveti rol de tutore pentru cei cu care veniti in contact, functionati pe principiul de a-i invata pe ceilalti tot ce stiti dumneavoastra.

Fecioara
Concentrati-va si astazi pe profesie!