Meserie. Sorin vorbeste cu clientele 4 ore pe zi, la telefon, pentru 400 de euro pe luna In fiecare zi vocea sa masculina satisface "poftele" a zeci de dame ahtiate dupa un barbat adevarat. In anuntul sau din ziare apare poza unui tanar brunet, musc
Meserie. Sorin vorbeste cu clientele 4 ore pe zi, la telefon, pentru 400 de euro pe luna In fiecare zi vocea sa masculina satisface "poftele" a zeci de dame ahtiate dupa un barbat adevarat. In anuntul sau din ziare apare poza unui tanar brunet, musculos si foarte atragator. In realitate, Sorin are fata mancata de varsat de vant, 1.90 m inaltime si vreo 60 de kilograme. "Doar vocea conteaza!", ne explica studentul. La un "pahar de vorba", tanarul ne spune povestea sa: "Sunt student la Politehnica, nu sunt din Bucuresti, asa ca stau in camin. Nu-mi ajungeau banii. Atunci, un coleg mi-a propus sa lucrez la un Hotline. Initial m-a bufnit rasul. Nici nu stiam ca exista asa ceva si pentru femei. Dar la o adica, de ce nu? Asa ca m-am dus la interviu. In comisie era doar o duduie care m-a pus sa citesc o pagina cu o scena de amor din Sandra Brown. Dupa, mi-a zis ca am o voce foarte buna si ca sunt angajat!" Vrem sa aflam mai multe despre clientele sale: "Cu femeile este altfel. Adica multe suna din cauza singuratatii, vor pe cineva sa le asculte, sau pentru a cere sfaturi legate de relatia lor. Unele au mai degraba nevoie de un psiholog, ceva. Au fost cazuri in care sunau femei plangand. La inceput, m-am speriat un pic, dar acum m-am obisnuit. Altele incearca sa se razbune pe prietenii sau sotii lor, nu au curajul s-o faca pe bune, asa ca folosesc linia erotica. Primesc zeci de apeluri pe zi de la femei de toate varstele si din diferite medii sociale. Am deja cliente fidele si am ajuns sa stiu totul despre viata lor, cum le cheama, unde lucreaza, copiii, sotul?". Prime Si bonusuri pentru minute In plus Salariul este fix, 400 de euro pe luna plus unele prime si bonusuri calculate la o medie de minute vorbite. Adica fiecare are un target de minute, iar ce depaseste inseamna bani in plus. "La alte firme se plateste fiecare minut cu 0.10 euro, dar mie imi convine programul ca am timp si de facultate", marturiseste Sorin.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.