Ranko Despotovic a mai spus ca stie ca vine in locul unui mare jucator, Ionut Mazilu, component al echipei nationale de fotbal a Romaniei si spera ca prin evolutiile sale sa se impuna la Rapid si in echipa nationala a Serbiei. Ranko a mentionat ca vr
Ranko Despotovic a mai spus ca stie ca vine in locul unui mare jucator, Ionut Mazilu, component al echipei nationale de fotbal a Romaniei si spera ca prin evolutiile sale sa se impuna la Rapid si in echipa nationala a Serbiei. Ranko a mentionat ca vrea sa fie campion cu Rapid, iar distanta care desparte echipa de liderul clasamentului, CFR Cluj, nu este prea mare. Constantin Zotta, director general la Rapid Bucuresti, a spus ca este bucuros pentru faptul ca tricoul cu numarul 9 a fost liber doar doua zile, la club. "In cinci minute, Ranko si-a facut bagajul si-a luat ramas bun de la prieteni si a vrut sa fie cat mai rapid langa noii sai colegi", a declarat Zotta. George Copos, presedintele gruparii giulestene, i-a urat lui Despotovic bun venit in familia rapidistilor. "Despotovic vine cu o filozofie, cu o mentalitate si o determinare de campion si golgeter. Cand sarbii spun ceva se si intampla acel lucru", a spus Copos.
Boya si I. Stancu sarbatoriti la Pro Rapid
Ieri, rapidistii Pierre Boya si Ionut Stancu au fost sarbatoriti impreuna la baza de pregatire a giulestenilor, dupa antrenamentul de dimineata. Pierre Boya a implinit miercuri 24 de ani, iar Ionut Stancu a implinit ieri 25 de ani. Conducerea si antrenorul Mircea Rednic au pus la cale "minipetrecerea" inca de miercuri, cand au luat decizia de a aniversa cele doua zile de nastere impreuna, in prezenta tuturor jucatorilor, staff-ului tehnic si administrativ al clubului. Miercuri, Boya se declarase dezamagit ca nimeni de la club nu l-a felicitat pentru ziua sa de nastere! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.