Cristina Rus asteapta de cateva saptamani sa-si mobileze casa, insa cei care ar trebui sa se ocupe de acest lucru nu-si mai fac aparitia. Inca de la sfarsitul anului trecut, vedeta trebuia sa se mute in vila sa din Pipera, achizitionata inca din var
Cristina Rus asteapta de cateva saptamani sa-si mobileze casa, insa cei care ar trebui sa se ocupe de acest lucru nu-si mai fac aparitia. Inca de la sfarsitul anului trecut, vedeta trebuia sa se mute in vila sa din Pipera, achizitionata inca din vara, insa iata ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Se pare ca domnii cu pricina, care se ocupa de mobilier, au pus-o pe Cristina pe lista de asteptare ca pe orice alt om de rand, fara sa tina cont de faptul ca aceasta face parte din categoria VIP-urilor de pe plaiurile mioritice. Insa cantareata nu este suparata din aceasta cauza si asteapta cuminte sa-i vina randul. “Nu am ce face. Trebuie sa astept.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.