Primaria Capitalei a decis sa cada la intelegere cu Costica Costanda. Pentru a scapa de procesul in care omul de afaceri cere despagubiri de 20 de milioane de euro, municipalitatea a hotarat sa dea pe parcul Bordei un teren si mai multe cladiri din
Primaria Capitalei a decis sa cada la intelegere cu Costica Costanda. Pentru a scapa de procesul in care omul de afaceri cere despagubiri de 20 de milioane de euro, municipalitatea a hotarat sa dea pe parcul Bordei un teren si mai multe cladiri din Satul Francez. Consilierii municipali au aprobat, ieri, un proiect privind schimbul de terenuri, prin care au rezolvat, astfel, litigiul Primariei Capitalei cu omul de afaceri. In urma intelegerii, municipalitatea ramane cu o mare parte a Satului Francez si cu parcul Bordei, in timp ce Constanda isi reia terenul pe care l-a avut, unde va putea construi imobile cu peste cinci etaje. Edilul Andrei Chiliman, a solicitat, ieri, municipalitatii sa treaca parcul in administrarea Primariei Sectorului 1 pentru a nu mai constitui o moneda de schimb intre Primaria Capitalei si diversi afaceristi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.