Probe. Pentru a descoperi ce-si doresc patrupedele, specialistii au analizat 6.000 de sunete scoase de caini Proprietarii de caini au de ce sa fie bucurosi, pentru ca, de acum, pot descoperi ce anume incearca sa le spuna animalele lor atunci cand la
Probe. Pentru a descoperi ce-si doresc patrupedele, specialistii au analizat 6.000 de sunete scoase de caini Proprietarii de caini au de ce sa fie bucurosi, pentru ca, de acum, pot descoperi ce anume incearca sa le spuna animalele lor atunci cand latra. Cercetatorii Universitatii Eotvos Lor De asemenea, tot latratul ar furniza informatii si despre felul in care un caine percepe o anumita situatie, respectiv daca acesta se considera inconjurat de prieteni sau dusmani. "Daca am putea sa gasim caracteristicile acustice ale diferitelor tipuri de latrat care sa reflecte starile emotionale ale cainilor, am putea sa adunam informatii despre "bunastarea" cainilor care sa aiba aplicatii asupra animalelor in general", a declarat Csaba Molnar, conducatorul echipei de cercetatori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.