Citroen va prezenta modelul Nemo Combi pe 15 ianuarie 2008, la Salonul Auto de la Bruxelles. Noul vehicul utilitar va fi disponibil pe piata din Europa incepand din primavara anului 2008. Conform responsabililor Citroen, Nemo Combi este un vehicul in
Citroen va prezenta modelul Nemo Combi pe 15 ianuarie 2008, la Salonul Auto de la Bruxelles. Noul vehicul utilitar va fi disponibil pe piata din Europa incepand din primavara anului 2008. Conform responsabililor Citroen, Nemo Combi este un vehicul inovator, cu un stil modern, prietenos si dinamic. Compact la exterior si spatios la interior, Nemo Combi este un vehicul functional, robust si economic, cu o serie de dotari menite sa asigure confortul tuturor celor cinci pasageri.
Nemo Combi este disponibil si in versiunea XTR, versiune cu o versatilitate mai mare si cu un accent sporit pe dotarile destinate petrecerii timpului liber.Dimensiuni exterioare compacteCu o lungime de doar 3,96 m, Nemo este foarte usor de manevrat chiar si in oras gratie razei de bracare mai mica de 10 metri. Are un design ingenios care a permis integrarea a numeroase caracteristici intr-un spatiu compact. Francezii nu au neglijat portbagajul, care are un spatiu de stocare de 356 litri sau 884 litri cu bancheta spate rabatata in fata. Dupa modelul Logan MPV, usile portbagajului sunt asimetrice.Confortul pasagerilorNemo Combi a fost creat special pentru a satisface chiar si pe cei mai exigenti clienti, oferind un acces foarte usor, mai ales la locurile din spate, datorita usilor laterale culisante. Are un design modular si versatil care procura spatiu suficient pentru pasageri si bagaje si dispune de o gama completa de echipari optionale in ceea ce priveste confortul, siguranta si sistemele de asistenta la sofat.
Cu un program de verificari tehnice bine structurat si dotat cu o gama de motoare cu consum mic de combustibil si cu emisii reduse de CO2 (4,6 l/100 km si 123 g de CO2/km pentru motorizarea HDi), Nemo Combi este un vehicul de referinta pe segmentul vehiculelor destinate petrecerii timpului liber.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.