Operatorul de telefonie mobila Zapp isi schimba echipa de conducere, functia de director executiv fiind ocupata de Chris Batalliard, care il inlocuieste pe Piermario Di Pietro, ce va ramane totusi membru al Consiliului de Administratie la Telemobil S
Operatorul de telefonie mobila Zapp isi schimba echipa de conducere, functia de director executiv fiind ocupata de Chris Batalliard, care il inlocuieste pe Piermario Di Pietro, ce va ramane totusi membru al Consiliului de Administratie la Telemobil S.A., potrivit unui comunicat de presa al companiei. Pe partea tehnica, Vicentiu Dragomir, general manager Network Operation, isi va asuma in plus o parte din sarcinile si responsabilitatile detinute de Victor Stan in calitate de Chief Technical Officer, care de asemenea si-a prezentat demisia in cursul zilei de ieri. Componenta echipei manageriale in rest ramane neschimbata. Mai exact, departamentele de operatiuni, finante, vanzari, business development, achizitii si corporate affairs vor continua sa fie conduse de: Vijay Srinivasagopalan, Razvan Patrunoiu, Mircea Girbovan, Arda Arkun, Ghassan El Hage si Carmen Lazar. ''Este un mare avantaj sa avem deja o echipa manageriala atat de puternica si, cu Chris Bataillard in rolul de CEO, sunt sigur ca Zapp este bine pregatit si pozitionat pentru a beneficia de oportunitatile existente si pentru a face fata provocarilor viitoare", a comentat pe marginea acestor schimbari Nader Hariri, presedinte Telemobil S.A. Aceste schimbari urmeaza achizitiei, anuntate recent, a participatiei de 50% a Qualcomm Incorporated in Inquam Limited - companie care detine Telemobil S.A., de catre grupul multinational Saudi Oger. Saudi Oger Ltd. este de asemenea actionarul principal al Oger Telecom, lider pe pietele in curs de dezvoltare. "In urma acestor schimbari, prioritatile noastre vor ramane aceleasi, grupul Saudi Oger fiind pe deplin dedicat dezvoltarii si crearii de valoare atat pentru actionari, cat si pentru angajatii Zapp Romania si Zapp Portugalia. Saudi Oger continua sa aiba o relatie foarte buna cu Qualcomm si asteapta cu mare interes viitoarele inovatii ale acestuia", a adaugat Hariri. Chris Bataillard este fondatorul si al CEO Zapp Holdings, si a fost implicat intr-un mod activ atat in partea de management, cat si de dezvoltare a companiilor Zapp Romania si Zapp Portugalia. Anterior acestor activitati, Bataillard a lucrat peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, unde a detinut diverse pozitii, printre care si pe cea de Managing Director al JP Morgan sau Director Executive al departamentului de fuziuni si achizitii la Goldman Sachs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.