Potrivit declaratiei de avere a udemeristului, acesta i-a vandut lui Blaga, in decembrie anul trecut, un apartament a carui valoare inscrisa in document este de 215.000 euro. Interesant este ca Blaga figureaza in declaratia de avere a lui Verestoy si
Potrivit declaratiei de avere a udemeristului, acesta i-a vandut lui Blaga, in decembrie anul trecut, un apartament a carui valoare inscrisa in document este de 215.000 euro. Interesant este ca Blaga figureaza in declaratia de avere a lui Verestoy si la capitolul imprumuturi, exact cu suma 215.000 euro. Tranzactia incheiata cu Blaga nu figureaza inca in declaratia de avere a acestuia, intrucat liderul PD-L nu si-a actualizat-o. Basescu a sustinut, anul trecut, ca Verestoy, alaturi de Viorel Hrebenciuc si Bogdan Olteanu, au fost artizanii scoaterii PD de la guvernare, avand ca tinta "ca la Interne sa nu fie Vasile Blaga pentru organizarea referendumului". Presedintele a vorbit, in context, despre "o mafie politica". In declaratia de avere a senatorului UDMR, se mai precizeaza ca acesta si-a construit, tot in 2007, trei apartamente in Bucuresti, impreuna cu sotia, in plus fata de imobilele detinute deja, in Bucuresti si Odorheiul Secuiesc, si casa de vacanta din judetul Ilfov. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.