Un clujean a ucis-o, saptamana trecuta, pe femeia care i-a adus alocatia pentru cei doi copii, imediat dupa achitarea banilor. Ketves Attila, de 36 ani, a ascuns apoi cadavrul intr-o debara, de la intrarea in locuinta de la demisolul cladirii de pe
Un clujean a ucis-o, saptamana trecuta, pe femeia care i-a adus alocatia pentru cei doi copii, imediat dupa achitarea banilor. Ketves Attila, de 36 ani, a ascuns apoi cadavrul intr-o debara, de la intrarea in locuinta de la demisolul cladirii de pe Strada Ieremia Grigorescu nr. 70. La inceputul saptamanii, el a ingropat cadavrul Silviei Mezei, de 51 de ani, sub debara, dupa ce a sapat o groapa adanca. Miercuri a cedat si si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor, fiind retinut de procurori, iar ieri a fost arestat de magistratii clujeni. Potrivit anchetatorilor, criminalul si-a insusit banii pe care postarita ii mai avea asupra ei, circa 1.000 lei, bijuteriile si telefonul mobil. (M.B.-C.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.