Fetita miliardarilor Columbeanu a ales drumul pe care il va urma in viata. De pe tava cu obiecte simbolice care i s-a pus in fata ieri, la implinirea unui an de viata, Irina a ridicat, fara sa stea pe ganduri, cheile de la Bentley, o bancnota de 500 de euro si o bucata de paine.

Fetita da semne ca-si doreste sa calce pe urmele parintilor sai, intrucat, atunci cand i s-a pus in fata tava cu obiecte simbolice, Irina s-a ”servit” prima data cu cheile de la masina Bentley a tatalui ei, mare pasionat de automobile de lux. Urmatorul obiect care a atras atentia copilului a fost o bancnota de 500 de euro. In final, Irina a mai luat de pe tava o bucata de paine, care semnifica prosperitatea.

La prima sa aniversare, micuta Irina Columbeanu a primit cadou, din partea parintilor, un medalion in forma unei inimi, cu briliante. Bijuteria face parte dintr-un set care mai contine si doua lantisoare, unul mic, pentru a-l purta in perioada copilariei si unul de dimensiuni mai mari, pentru cand Irina va fi o adevarata domnisoara.

La resedinta sotilor Columbeanu de la Izvorani a avut loc, ieri, o petrecere, insa nu cu mare fast, ci un a intima, la care au fost prezenti doar membrii familiei si cativa prieteni foarte apropiati. Printre acestia s-au numarat parintii lui Irinel, nasii de cununie ai sotilor Columbeanu si bineinteles, nasii micutei, Stylianos Sofianos, presedintele unei banci grecesti, impreuna cu iubita lui. Una din marile surprize ale serii a fost aparitia Ramonei, sora Monicai, si ea invitata la eveniment, care a venit insotita de iubitul sau. Inca de anul trecut se tot zvonea ca Monica incearca sa-i gaseasca un iubit surorii sale, insa iata ca aceasta si-a gasit singura jumatatea. Iubitul Ramonei este un tanar pe nume Cosmin, despre care apropiatii fetei spun ca ar fi un om de afaceri foarte potent din punct de vedere financiar.