Intuitext, divizia de software educational a Softwin, a pus o serie de programe proprii la dispozitia elevilor britanici.

Intuitext, divizia de software educational a grupului Softwin, a lansat teachBee.co.uk, portal cu materiale educationale pentru profesorii de biologie, chimie si fizica din Marea Britanie, relateaza un comunicat al companiei.

TeachBee.co.uk contine sute de materiale didactice pentru gimnaziu si liceu, adaptate la programa scolara britanica. Resursele educationale de pe teachBee.co.uk cuprind jocuri interactive, animatii, experimente virtuale si simulari 3D. Acestea sint insotite de cite un ,,Ghid al profesorului’’, care ofera informatii despre curricula, obiective ale predarii, sugestii de utilizare si intrebari de verificare a cunostintelor dobindite. Toate materialele contin un editor de texte cu ajutorul caruia profesorul poate adapta continutul si explicatiile la nivelul de cunostinte ale elevilor. Aplicatiile pot fi utilizate cu ajutorul proiectoarelor digitale sau al tablelor interactive. Materialele educationale de pe teachBee.co.uk pot fi cumparate online la preturi incepind cu 9,9 lire sterline pentru o licenta de sase luni. Noul proiect Intuitext a fost realizat de o echipa de experti romani in colaborare cu specialisti TEEM, cea mai mare organizatie de evaluare in domeniul softurilor educationale din Marea Britanie. Intuitext a prezentat portalul teachBee. co.uk la tirgul anual British Education and Training Technology (BETT) 2008, care a avut loc la Londra in perioada 9-12 ianuarie 2008.