Leonard Munteanu Cupa Vrancei la fotbal categoria "old boys" va debuta duminica, la Sala Polivalenta din Focsani. Cu aceasta ocazie, prefectul de Vrancea, Dragos Mircea, si-a facut propria echipa in care joaca mai multi fosti fotbalisti de la Unirea
Leonard Munteanu Cupa Vrancei la fotbal categoria "old boys" va debuta duminica, la Sala Polivalenta din Focsani. Cu aceasta ocazie, prefectul de Vrancea, Dragos Mircea, si-a facut propria echipa in care joaca mai multi fosti fotbalisti de la Unirea Focsani, echipa judetului. Insusi prefectul, care va implini 36 de ani in iunie, va intra pe teren. Echipa este sponsorizata de socrul prefectului, Nicolae Tutoi, om de afaceri in Focsani, tatal creatoarei de moda Nausica Mircea. "Echipa se numeste Certimpex United, dupa numele firmei socrului meu. O vom sponsoriza si vom participa la toate competitiile locale si nationale de acest gen. Vom juca pentru distractie, dar vom face tot posibilul sa obtinem si rezultate", a declarat pentru CANCAN, prefectul Mircea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.