Politia botosaneana a ramas fara comandant. Dupa plecarea comisarului-sef Gheorghi Plai la Bucuresti, nici unul dintre candidatii botosaneni nu a luat concursul de ocupare a postului de sef al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani. Concursul a
Politia botosaneana a ramas fara comandant. Dupa plecarea comisarului-sef Gheorghi Plai la Bucuresti, nici unul dintre candidatii botosaneni nu a luat concursul de ocupare a postului de sef al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani. Concursul a avut loc la inceputul acestei saptamani, insa din cei doi candidati care s-au prezentat la concurs nici unul nu a reusit sa ocupe acest post. Un nou concurs va avea loc abia peste doua saptamani. Pentru acest concurs s-au inscris comisarul-sef Costica Holca, care ocupa in prezent functia de sef al politiei, dar in interimat, si comisarul-sef Adrian Osolinschi, seful Serviciului Management Resurse Umane. Nici unul nu a promovat concursul la proba de proiect managerial. Interesant este ca ambii si-au luat concediu pentru a se pregati pentru concursul de la finele lunii ianuarie pentru a se pregati. Cum postul de conducere a IPJ Botosani este condus interimar de comsiarul-sef Costica Holca, politia botosaneana nu are un sef in prezent. Inspectoratul de Politie Botosani a fost condus pana in prezent de fostul sef al politiei iesene Gheorghi Plai, care a fost recent promovat in functia de adjunct al Inspectoratului General de Politie. Plai a parasit Iasiul dupa un scandal de proportii in urma esecului investigational Larisa Chelaru, dar a fost reabilitat de prietenii de la Bucuresti.
>> Concurs amanat
Plai a fost numit la conducerea IPJ Botosani anul trecut dupa demisia fostului sef Dan Rosu. Gheorghi Plai a fost promovat in functie prin dispozitia ministrului Internelor si administrativ, Cristian David. Concursul pentru conducerea IPJ Botosani trebuia sa aiba loc initial pe data de 24 decembrie a anului trecut insa din motive inca necunoscute a fost amanat. In doua saptamani va fi organziat un nou concurs la care se vor prezenta din nou cei doi, dupa cum au anuntat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.