Hotarati. Fotbalistii exclusi din lot nu-si cauta echipe, asa cum le-a indicat Gheorghe Stefan. Raman la Piatra Neamt, pentru a-si lua banii din contracte Schumacher, Raducan, Iordache, Golban si Iftimie, out! "OK", si-au spus jucatorii. Si s-au con
Hotarati. Fotbalistii exclusi din lot nu-si cauta echipe, asa cum le-a indicat Gheorghe Stefan. Raman la Piatra Neamt, pentru a-si lua banii din contracte Schumacher, Raducan, Iordache, Golban si Iftimie, out! "OK", si-au spus jucatorii. Si s-au conformat programului stabilit de antrenorul Hizo. Au venit la reunirea lotului, au ascultat cum Garabet, Mastacaneanu si chiar tehnicianul i-au dat "o brazda" mai incolo de ceilalti fotbalisti din lot. Adica, sa se antreneze singuri. Si au luat-o baietii, asa singuri, pe aratura. "Ca doar facem efort pentru interesele noastre", si-au spus osanditii. Unii dintre ei au avut antrenori de elita, cum ar fi Iordanescu sau Mircea Lucescu, asa ca nu au mai apelat la tehnicianul de care, legal, ar fi avut dreptul, daca l-ar fi cerut. Alearga singuri. Si o fac mai bine decat oamenii din lotul lui Hizo. Cel putin, asta spun cei care au cazut in dizgratia lui Stefan. Lovitura! Nici macar unul dintre ei nu are de gand sa plece, in ciuda presiunilor la care sunt supusi. Au vorbit, in timpul curselor pe zapada care tinde sa se topeasca, despre nedreptatea ce li s-a facut. Si atunci si-au zis: "Avem contracte, sa ne gaseasca ei echipe care sa dea bani pe noi si gata!" Mai mult, acestia au aratat cu degetul inspre una dintre achizitii: "L-au adus pe Badescu, blatul lui Garabet. Ce a jucat Badescu in ultimul timp? Mai bine zis, unde a jucat? Am auzit ca Garabet a spus ca suntem jucatori batrani si ca la echipa trebuie sange tanar... I-a cantat in struna, apoi, l-a pacalit si el pe Stefan".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.