Cursa de Beijing, BA38,  a companiei britanice British Airways a a ratat aterizarea pe aeroportul Heathrow din Londra. Pilotul aparatului, un Boeing 777 cu peste 100 de locuri, a reusit sa tina situatia sub control evitand o catastrofa. Doar t

Cursa de Beijing, BA38, a companiei britanice British Airways a a ratat aterizarea pe aeroportul Heathrow din Londra. Pilotul aparatului, un Boeing 777 cu peste 100 de locuri, a reusit sa tina situatia sub control evitand o catastrofa. Doar trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale minore, restul pasagerilor, al caror numar este inca necunoscut, fiind evacuat pe toboganele de urgenta. Echipele de pompieri au intervenit imediat evitand catastrofa ce ar fi putut fi produsa de declansarea unui incendiu.

Traficul pe aeroport este sistat complet turnul de control nepermitand aterizari sau decolari. Printre pasagerii blocati se afla si premierul britanic Gordon Brown ce se pregatea sa plece intr-o vizita oficiala in China si India.

Un oficial Scotland Yard a declarat ca incidentul nu este de natura terorista.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.