De cand ma stiu am observat ca atunci cand se face o gafa de natura administrativa la nivel inalt, niciun politician, fie el ministru sau secretar de stat, nu a iesit in fata oamenilor, a „mujicilor“, ca sa recunoasca barbateste ca a gre
De cand ma stiu am observat ca atunci cand se face o gafa de natura administrativa la nivel inalt, niciun politician, fie el ministru sau secretar de stat, nu a iesit in fata oamenilor, a „mujicilor“, ca sa recunoasca barbateste ca a gresit. De retras acea masura, nici pomeneala, chiar daca societatea civila critica si chiar combate vehement, demonstrand cu dovezi concrete ca actiunea respectiva nu este benefica. Dimpotriva, imprumutand incapatanarea legendara a prietenilor de dincolo de Dunare, conducatorii nostri, de stat si de partid, se mentin tare pe pozitie si in ruptul capului nu renunta, motivand ca totul este bine si minunat, in concordanta cu cerintele europene.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.