Temperatura. Patronul Rapidului a fost tinut trei zile in casa de o raceala. In aceasta perioada, l-a gasit pe Ranko Despotovic pe internet In sfarsit notebookul lui George Copos si-a gasit utilitatea. Patronul din Giulesti si-a conectat computerul
Temperatura. Patronul Rapidului a fost tinut trei zile in casa de o raceala. In aceasta perioada, l-a gasit pe Ranko Despotovic pe internet In sfarsit notebookul lui George Copos si-a gasit utilitatea. Patronul din Giulesti si-a conectat computerul la internet si a inceput cautarile de noi jucatori, dupa ce echipa ramasese descoperita in ofensiva. Infofolit, in pijamale, cu termometrul la subsoara si cu o cana de ceai fierbinte, milionarul in euro s-a orientat catre campionatul Serbiei. Intre doua tablete de Paracetamol, l-a gasit pe golgheterul Ranko Despotovic, care, in aceste zile, s-a inteles cu gruparea rapidista pentru urmatorii cinci ani. Imaginea unui finantator fierbinte din cauza temperaturii a fost vazuta recent de membrii familiei Copos, ce i-au purtat de grija. In cele din urma, clubul Rapid a anuntat ca transferul atacantului sarb s-a materializat pentru 2,5 milioane de euro, suma precizata chiar de patron. Sa fi avut asa de mare febra Copos incat sa-si fi dat acordul pentru acesti bani? Surse din sanul gruparii au precizat ca ar fi vorba doar de 1,1 milioane de euro. "Imi asum intreaga responsabilitate pentru acest transfer, am stat trei zile cu temperatura si am butonat pe internet. Despotovic este un superjucator. Meritul il are, in primul rand, Zotta, care a plecat imediat in Serbia. I-am spus ca il vreau pe acest fotbalist, iar la o ora dupa ce am vorbit cu el, a plecat in Serbia", a dezvaluit finantatorul din Giulesti. Ultima oara cand lui Copos i "s-a pus pata" pe un fotbalist, transferandu-l de capul lui, l-a adus, in 1999, pe "celebrul" Nicolae Constantin de la Petrolul Ploiesti. Si atunci, mutarea s-a facut in cateva ore. Salariile la Rapid, pe linii Clubul Rapid, prin vocea lui George Copos, a anuntat in ce fel sunt recompensate compartimentele in echipa lui Mircea Rednic. Apararea condusa de Marius Constantin , considerata de patron cea mai buna din tara, este cel mai prost platit. Fundasii primesc cam 100.000 de euro de om. Daca urcam spre linia mediana, aflam ca mijlocasii sunt remunerati cu sume cuprinse intre 110.000 si 130.000 de euro. Atacantii castiga, in medie, 140.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.