Editia din acest an a Galei Premiilor UNITER va fi organizata, pe 14 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti, evenimentul marcand 18 ani de existenta a Uniunii Teatrale din Romania, conform Mediafax. In a
Editia din acest an a Galei Premiilor UNITER va fi organizata, pe 14 aprilie, la Sala Mare a Teatrului National “I.L. Caragiale” din Bucuresti, evenimentul marcand 18 ani de existenta a Uniunii Teatrale din Romania, conform Mediafax. In aceasta perioada, juriul de preselectie, numit de UNITER, alege cele mai bune piese dintre premierele anului 2007. La editia 2008 a Galei va fi inmanat si premiul “Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2007”, in afara celor zece premii deja traditionale, acordate pentru: “Cel mai bun spectacol”, “Cel mai bun regizor”, “Cel mai bun scenograf”, “Cel mai bun actor”, “Cea mai buna actrita”, “Critica teatrala”, “Debut”, “Teatru radiofonic”, “Teatru TV” si premiul pentru intreaga activitate. De asemenea, din partea Conducerii si Senatului UNITER se vor acorda “Premiul pentru excelenta” si “Premii Speciale”. Decernarea premiilor se face dupa principiul nominalizarilor decise de un juriu format din critici teatrali. In seara Galei, un alt juriu, format din personalitati ale vietii teatrale, va decide, prin vot secret, dintre nominalizari, castigatorul fiecarui premiu. Gala va fi transmisa, in direct, pe TVR 1 si Radio Romania Cultural, dar si pe Internet.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.