Sperante. Blonda crede ca, daca va fi placuta de vedeta stirilor sportive, va avea mai multe sanse sa promoveze Proaspat inregimentata in randurile prezentatoarelor de stiri sportive de dupa-amiaza, Cristina Dochianu e atat de incantata de noua ei p
Sperante. Blonda crede ca, daca va fi placuta de vedeta stirilor sportive, va avea mai multe sanse sa promoveze Proaspat inregimentata in randurile prezentatoarelor de stiri sportive de dupa-amiaza, Cristina Dochianu e atat de incantata de noua ei pozitie, incat vrea cu orice pret sa se asigure ca o va pastra. Mai mult, blonda promovata de la matinal la jurnalul de ora 16.00 intentioneaza sa mai urce o treapta, cat de curand, urmarind sa prinda un post la "Observatorul" principal. Potrivit unor surse din interiorul televiziunii din Baneasa, Cristimica, asa cum este ea alintata, a evaluat rapid persoanele cu "greutate" din redactie si a concluzionat ca, pentru scopul ei, i-ar prinde bine o relatie cu "sefa" stiristelor de la Sport, Simona Patruleasa. Unii colegi ai blondei din cadrul trustului sustin ca nu rateaza nicio ocazie in a o complimenta pe valceanca, indiferent daca aceasta este sau nu de fata. Se pare ca, dupa ce Adelina Elisei a anuntat ca va demisiona in vara, locul lasat liber de aceasta a devenit o adevarata miza pentru "incepatoare", care au pornit deja la vanatoare. Gurile rele sustin ca si Cristina isi doreste foarte mult acest post si acesta este motivul principal pentru care incearca sa se puna bine cu Patruleasa careia i s-a dus vestea ca ar putea sabota ascensiunea altei prezentatoare, daca respectiva nu ii este pe plac.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.