De saptamana viitoare, masina ta merge cu "Adevarul magazin de duminica"! Esti un cititor fidel al "Adevarului magazin de duminica"? Daca da, ce poate fi mai reconfortant decat sa stii ca masina ta are plinul asigurat pentru mult timp de acum inainte
De saptamana viitoare, masina ta merge cu "Adevarul magazin de duminica"! Esti un cititor fidel al "Adevarului magazin de duminica"? Daca da, ce poate fi mai reconfortant decat sa stii ca masina ta are plinul asigurat pentru mult timp de acum inainte? "Adevarul magazin de duminica" demareaza in forta cu unul dintre cele mai mari concursuri. Miza pusa in joc: 65.000 de litri de benzina!


Timp de sase saptamani, doar cititorii "Adevarului magazin de duminica" ce trimit pe adresa redactiei taloanele publicate intra in concurs. Cumperi in fiecare saptamana "Adevarul magazin de duminica", trimiti talonul de concurs pe adresa redactiei si poti fi unul din cei zece fericiti care, in fiecare zi, vor avea sansa de a castiga 100 de litri de benzina Efix de la Rompetrol.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.