Ieri, presa s-a vazut silita sa abordeze evenimentele aparute din patru directii diferite: numele de cod pentru „profesorul“ din stenogramele de la dosarul lui Omar Hayssam, respingerea Noricai Nicolai din functia de ministru al justitie
Ieri, presa s-a vazut silita sa abordeze evenimentele aparute din patru directii diferite: numele de cod pentru „profesorul“ din stenogramele de la dosarul lui Omar Hayssam, respingerea Noricai Nicolai din functia de ministru al justitiei, retinerea pentru 24 de ore a politistului acuzat de asasinarea sotiei sale Elodia si, colac peste pupaza, stirea de dupa-amiaza, potrivit careia presedintele statului a dat avizul necesar declansarii urmaririi penale pentru 8 ministri.

Prima stire si, cea mai importanta, este cea din 8 ianuarie, referitoare la activitatea tenebroasa a „domnului profesor“. Este mai mult decat necesar, asa cum a solicitat Radu Stroe, seful Comisiei SRI, ca MIRA, Parchetul General, SRI sa afle cine este pretiosul complice al sirianului.

Din stenogramele convorbirilor declasificate rezulta ca „profesorul“ s-a folosit de teroristul numarul 1 al Romaniei ca sa plateasca niste polite pentru a „aranja“ destinele unor oameni aflati in functii-cheie ale statului. Se poate spune ca a fost vorba chiar de un troc, putem deduce, in folosul „profesorului“ si al teroristului. D epinde din ce unghi privim.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.