Fiul femeii care este principalul martor in procesul lui Romulus Mailat, romanul de etnie roma acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, este cercetat de magistratii italieni, care banuiesc ca acesta a fost complice la crima, informeaza Mediafax, cita
Fiul femeii care este principalul martor in procesul lui Romulus Mailat, romanul de etnie roma acuzat de uciderea Giovannei Reggiani, este cercetat de magistratii italieni, care banuiesc ca acesta a fost complice la crima, informeaza Mediafax, citand Il Messagero. In timpul primelor interogatorii, Mailat nu a vorbit de un complice, insa ulterior, in fata magistratilor, l-a nominalizat pe fiul Emiliei, principala martora.

"... m-am intalnit cu fiul Emiliei, apoi cu acea doamna. 'Hai s-o jefuim>>, mi-a spus prietenul meu", a povestit Mailat. "Am fugit cu geanta. Cand m-am intors, am vazut ca el o omorase pe acea doamna", a mai completat acuzatul, conform Il Messagero. Presupusul complice nu are un alibi solid. "Nu as fi putut agresa vreo persoana la acea data. Cu cateva zile inainte cazusem si nu puteam sa merg bine. Puteti sa verificati la medic", a spus tanarul de 24 de ani. Potrivit jurnalistilor italieni, presupusul complice nu avea o problema atat de grava de sanatate, incat sa nu fi fost capabil sa o agreseze pe italianca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.