Moartea misterioasa care a avut loc, luni seara, in municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, naste numeroase suspiciuni. O eleva de 17 ani, gravida, a fost gasita fara viata, de catre colega ei de camera si prietenul acesteia. Tanara avea o punga de
Moartea misterioasa care a avut loc, luni seara, in municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, naste numeroase suspiciuni. O eleva de 17 ani, gravida, a fost gasita fara viata, de catre colega ei de camera si prietenul acesteia. Tanara avea o punga de nylon trasa pe cap, legata cu cablul unui incarcator de telefon, iar mainile erau prinse in catuse la spate. Chiar daca moartea fetei pare a fi crima, politistii si procurorii merg pe ideea sinuciderii si spun ca fata a murit sufocata, dar ca nu avea urme de violenta pe corp. Insa apropiatii fetei nu accepta posibilitatea suicidului.

Apropiatii tinerei nu pot accepta ideea ca Ildiko Szabo s-ar fi sinucis. Potrivit primarului comunei Sandominic, Erno Biro, care este si unchiul fetei, „este imposibil sa se fi sinucis. Am cunoscut-o bine, era o fiinta vesela. Si acum are un zambet pe fata. Nu, este imposibil ca asa sa arate fata unei sinucigase. Pe de alta parte, avea o relatie foarte apropiata cu mama ei, o relatie bazata pe sinceritate. Ii spunea toate problemele pe care le avea. Nici ea (n.r. - mama elevei decedate) nu poate sa se impace cu ideea ca fiica ei s-ar fi omorat. Nu se poate pune problema ca i-ar fi fost frica sa spuna adevarul parintilor. Dupa cum am aflat de la parintii ei, nu era o problema asa de mare nici aparitia unui copil. Nici din punct de vedere material, si nici din punct de vedere moral. Nu ar fi fost nici prima si nici ultima. In plus, era prietena buna si cu fiica mea. I-ar fi spus daca avea ceva pe suflet. Sunt convins ca moartea ei nu se datoreaza suicidului”, a conchis Erno Biro.

Nu era capabila de asa ceva
Zoltan Farkas, directorul Colegiului Tehnic „Bathanyi Ignac” din Gheorgheni, a spus ca fata a venit la aceasta scoala anul trecut, prin transfer de la Miercurea Ciuc. Ea avea atunci probleme minore in primul semestru din cauza unor absente nemotivate pentru care i-a si fost scazuta nota la purtare. „Anul acesta, insa, la directiune nu a venit nicio sesizare cu privire la faptul ca ar avea probleme. Nici dirigintele ei nu ne-a instiintat in acest sens.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.