Omul de afaceri iesean Bogdan Cihodaru a declarat ca va investi financiar in echipa de fotbal Politehnica Iasi. Desi nu a precizat exact despre ce suma este vorba si nu a dat un termen la care va incepe sa vireze banii in conturile clubului, Cihodar
Omul de afaceri iesean Bogdan Cihodaru a declarat ca va investi financiar in echipa de fotbal Politehnica Iasi. Desi nu a precizat exact despre ce suma este vorba si nu a dat un termen la care va incepe sa vireze banii in conturile clubului, Cihodaru a mentionat ca intentia sa este serioasa. “Este sigur ca voi ajuta clubul cum voi putea. Vor fi investitii serioase chiar din perioada imediat urmatoare. Prefer insa sa fiu ajutat si de alti oameni de afaceri ieseni deoarece Iasiul are oameni de afaceri care ar putea pune si ei umarul”, a declarat Cihodaru, care a adaugat: „Aceasta investitie nu o privesc ca pe o afacere din care sa obtin profit imediat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.