RAPID - Un golgheter sarb, in locul lui Mazilu
Giulestenii i-au gasit inlocuitor lui Ionut Mazilu: atacantul sarb Ranko Despotovic, de la Vojivodina Novi Sad. Dupa belgianul Leonard, 34 de ani, gruparea alb-visinie a facut ieri a do
RAPID - Un golgheter sarb, in locul lui Mazilu
Giulestenii i-au gasit inlocuitor lui Ionut Mazilu: atacantul sarb Ranko Despotovic, de la Vojivodina Novi Sad. Dupa belgianul Leonard, 34 de ani, gruparea alb-visinie a facut ieri a doua achizitie din aceasta iarna. Iminenta transferului lui Despotovic a fost anuntata de patronul George Copos intr-o conferinta de presa. “Suntem pe cale sa finalizam transferul lui Despotovic. In maximum o ora sper ca actele sa fie semnate. Meritele ii apartin in primul rand lui Constantin Zotta. I-am spus ca vreau acest fotbalist, iar dupa o ora el a plecat in Serbia. Despotovic era in atentia noastra de mai mult timp. E un jucator extraordinar, pe profilul echipei noastre. Joaca varf impins, are viteza si il va inlocui pe Mazilu”, a spus Copos. Ranko Despotovic are 25 de ani, 1,85 metri, 75 kg si are o selectie in nationala Serbiei. In sezonul trecut a inscris 17 goluri pentru Vojivodina Novi Sad, fiind golgheterul primei ligi din Serbia. El a fost recomandat de Grigore Sichitiu si va semna cu Rapid un contract pe cinci ani, urmand a fi platit cu 200.000 de euro pe sezon. Bugetul Rapidului: 12 milioane de euro George Copos nu este de acord cu cei care spun ca a castigat bani din fotbal, declarand ca bugetul echipei este mult mai mare decat sumele inca-sate. “Va spun ca in sezonul 2007/2008 bugetul Rapidului este de peste 12 milioane de euro, iar venitul de doar cinci milioane. In comparatie cu bugetele echipelor puternice din Europa, diferentele sunt foarte mari”, a spus Copos. Patronul Rapidului nu a dorit sa dezvaluie suma platita pentru Despotovic, dar a spus ca aceasta este mai mare de 2,5 milioane de euro: “Ce s-a castigat cu plecarea lui Mazilu s-a investit in transferul lui Despotovic”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.