Potrivit presei din Peninsula, incidentul a avut loc in cursul noptii de luni spre marti pe strada Collatina din Roma. Femeia, angajata a postului de televiziune RAI, se indrepta spre casa, la volanul autoturismului, dar a observat pe carosabil o ser
Potrivit presei din Peninsula, incidentul a avut loc in cursul noptii de luni spre marti pe strada Collatina din Roma. Femeia, angajata a postului de televiziune RAI, se indrepta spre casa, la volanul autoturismului, dar a observat pe carosabil o serie de obiecte - un sac, o roata de masina si o cutie de carton. Dupa ce a oprit autoturismul, de ea s-au apropiat patru persoane, care, conform victimei, ar fi fost romi. Femeia a efectuat o manevra de intoarcere, dar a atins vehiculul de balustrada de metal a strazii. In acel moment, unul dintre agresori a incercat sa ii deschida portiera, fara insa a reusi pentru ca era blocata. Intr-un final, italianca a reusit sa demareze, nu inainte de a primi o puternica lovitura de picior in usa masinii. Politistii italieni au deschis o ancheta in acest caz si, pentru inceput, au efectuat un control in tabara de nomazi aflata in apropierea locului unde s-a produs incidentul. Pana in prezent nici unul dintre agresori nu a fost identificat.
Pe de alta parte, un roman in varsta de 23 de ani a fost injunghiat in provincia italiana Perugia, de un albanez in varsta de 20 de ani, care a fost arestat pentru tentativa de crima. Incidentul s-a produs luni seara in localitatea Gualdo Tadino. Cei doi imigranti au avut o discutie mai aprinsa, iar albanezul l-a injunghiat pe cetateanul roman, care, potrivit medicilor, va avea nevoie de 15 zile de spitalizare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.