Aflat in cantonament in Spania cu Steaua, unde se pregateste la capacitate maxima dupa o pauza de sase luni, Mirel Radoi a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, in care spune ca mai are multe de demonstrat in fotbal. "Ma simt implinit ca
Aflat in cantonament in Spania cu Steaua, unde se pregateste la capacitate maxima dupa o pauza de sase luni, Mirel Radoi a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, in care spune ca mai are multe de demonstrat in fotbal. "Ma simt implinit ca om, deocamdata. Ca fotbalist, mai am multi ani de jucat si nu mi-am indeplinit toate obiectivele. Sper sa realizez, impreuna cu aceasta echipa si cu acesti colegi, ceea ce mi-am propus. Adica un turneu final cu echipa nationala si accederea mai departe dintr-o grupa de Liga Campionilor. Este posibil orice daca investesti si o faci cu cap. Nu spun ca putem ajunge in semifinale, dar de grupe putem trece", a comentat Radoi. Capitanul Stelei a vorbit si despre batalia din campionat, ironizand usor pe CFR Cluj. "Nu ne intereseaza transferurile adversarilor. Noi suntem pe locul patru deocamdata si abia asteptam sa inceapa campionatul, pentru a putea ocupa o pozitie fruntasa. E treaba fiecarui club cum isi organizeaza petrecerile de campioni, de locul doi, de locul trei, dar eu cred ca nu s-a terminat lupta pentru titlu. Pentru noi nu este frustrant ca o echipa din provincie este lider, fiindca am jucat in fiecare an in primavara europeana sau in Liga Campionilor. Probabil este pentru ceilalti, care nu au apucat sa joace in Liga. Motivele ascensiunii lor? Au investit mai multi bani, nu li s-a acordat atentia pe care o s-o aiba de acum incolo si a contat aceasta dorinta ca o echipa din provincie sa participe in cupele europene. Noi mai avem cateva cuvinte de spus in acest retur si nu va fi asa de simplu pentru ei", a spus Radoi, care a opinat ca o eventuala plecare a lui Dica ar fi "buna pentru el, nu si pentru noi". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.