O fi Norica Nicolai competenta? - se intreaba electoratul la sugestia lui Basescu. Basescu zice ca nu e: a fost mustrata acum 22 de ani, pe vremea comunistilor. Deci, nu este buna de ministru al justitiei. Dar pentru functia de ministru al muncii ar
O fi Norica Nicolai competenta? - se intreaba electoratul la sugestia lui Basescu. Basescu zice ca nu e: a fost mustrata acum 22 de ani, pe vremea comunistilor. Deci, nu este buna de ministru al justitiei. Dar pentru functia de ministru al muncii ar fi fost buna? La urma-urmei, cine hotaraste daca un ministru e competent inainte de a fi numit? Basescu? Sau Tariceanu!? E vreo lege care sa spuna ca esti bun sau nu pentru functia de ministru? Competent la ce? La intins capcane politice, la intrigi de doi lei, la prostirea populatiei, la manipularea ei, la furat, la ce? Atunci, de ce isi permite Basescu sa creada ca el este competent sa hotarasca cine e bun si cine nu? Se pricepe Basescu si la Justitie? Sau numai la suspendat ministri? Legea spune doar ca primul-ministru isi face echipa si presedintele o numeste..., chiar pe cea propusa de primul-ministru, care raspunde pentru ea. In toate tarile din UE guvernele sunt politice. Nu-i pretinde nimeni ministrului sanatatii sa fie medic, celui al industriilor sa fie inginer, iar celui al justitiei sa fie jurist.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.