Comic. Multe dintre reclamatiile primite starnesc zambetele inspectorilor Pe langa reclamatii justificate, institutiile pentru protectia consumatorilor primesc frecvent sesizari care, desi sunt facute in serios, par mai degraba glume. De pilda, un b
Comic. Multe dintre reclamatiile primite starnesc zambetele inspectorilor Pe langa reclamatii justificate, institutiile pentru protectia consumatorilor primesc frecvent sesizari care, desi sunt facute in serios, par mai degraba glume. De pilda, un barbat a reclamat o marca celebra de prezervative pe motiv ca ambalajul se desface foarte greu. Astfel, pana amorezul reuseste, intr-un final, sa scoata "produsul" din folie, ii scade erectia. Reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Consumatorilor din Romania le-au adus la cunostinta producatorilor nemultumirea omului. O bucuresteanca a avut obiectii in privinta faptului ca un magazin epuizase stocul de mohair rosu, din care isi cumparase cu doua saptamani in urma. Ea pretindea ca, din aceasta cauza, nu mai putea sa-si termine un pulovar. Una dintre cele mai ciudate reclamatii a fost facuta, insa, de un domn mai in varsta, care a depus o plangere impotriva unui semafor. El sustinea ca nu poate dormi noaptea din cauza luminii intermitente a acestuia. Printre toate aceste reclamatii care, la prima vedere, starnesc zambete, sunt, insa, si probleme care si-au gasit rezolvare. De exemplu, proprietarul unei masini autohtone a reclamat faptul ca autoturismul avea un defect de fabricatie. Stropitoarea de pe parbriz pornea singura, iar soferul se speria cand era in trafic. Cumparatorul era panicat la gandul ca, intr-o zi, ar putea face un accident din cauza buclucasei stropitori. Ulterior, s-a constatat ca era vorba despre un viciu ascuns al masinii, iar producatorul a fost obligat sa repare defectiunea, fara costuri suplimentare, in termen de 15 zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.