Ciudat. Sotii Keller s-au suparat pe mama si pe fratii Mariei si ii acuza ca, desi stiau unde se afla, au transformat disparitia lor intr-un spectacol Sotii Johann si Maria Keller, precum si fiul lor, Dennis, veniti in vizita la rudele lor din Roman
Ciudat. Sotii Keller s-au suparat pe mama si pe fratii Mariei si ii acuza ca, desi stiau unde se afla, au transformat disparitia lor intr-un spectacol Sotii Johann si Maria Keller, precum si fiul lor, Dennis, veniti in vizita la rudele lor din Romania si disparuti in Ajunul Craciunului, au fost gasiti, ieri- dimineata, de catre o patrula de politisti comunitari, in Botosani. Cei trei dormeau in masina personala, parcata pe o straduta din centrul orasului. Potrivit purtatoarei de cuvant a IPJ Botosani, Manuela Ieremia, acestia nu stiau ca sunt cautati, desi au declarat ca au ascultat mai mereu posturile de radio, unde s-a mediatizat cazul straniei lor disparitii. Mai mult, cei trei s-au aratat indignati de faptul ca intreaga politie romana s-a aflat pe urmele lor, intrucat, spun ei, rudele au stiut mereu unde se afla. Manuela Ieremia a declarat ca, in momentul in care politistii le-au spus ce amploare mediatica a luat cazul disparitiei lor, Maria Keller si-a sunat mama si fratii din Timisoara si le-a reprosat faptul ca au transformat pasnica lor plimbare pe la manastirile din Romania intr-un astfel de caz. Sotii Keller le-au spus oamenilor legii ca si-au inchis telefonul mobil pentru ca primeau prea multe apeluri de la rudele din Germania si erau taxati in regim de roaming. "Cei trei sustin ca acest pelerinaj era cunoscut de catre rude si ca au ales sa faca acest lucru pentru a se reculege spiritual, dar si pentru a se ruga pentru altii, insinuand ca ar fi vorba despre o problema de familie pe care au vrut sa o rezolve astfel", spune Manuela Ieremia. Pentru a-si vedea linistit de pelerinaj alaturi de familie, Johann spune ca si-a anuntat seful printr-un sms ca va intarzia la serviciu. Cei trei se aflau in stare fizica perfecta, dar au refuzat sa vorbeasca cu psihologul pe care IPJ Botosani l-a pus la dispozitia lor, argumentand ca nu au nevoie de consiliere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.