Postul de televiziune Realitatea TV difuzeaza, incepånd de duminica aceasta, in fiecare saptamåna, o serie de documentare, sub numele „Pe viata si pe moarte“. Fiecare dintre acestea va fi urmat de o discutie in platou, modera
Postul de televiziune Realitatea TV difuzeaza, incepånd de duminica aceasta, in fiecare saptamåna, o serie de documentare, sub numele „Pe viata si pe moarte“. Fiecare dintre acestea va fi urmat de o discutie in platou, moderata de Laura Chiriac. Emisiunea este dedicata personalitatilor si evenimentelor care au schimbat lumea.

Pentru inceput, in data de 20 ianuarie, de la ora 21.30, va fi difuzat documentarul „Fidel Castro“. Acesta va fi urmat, pe 27 ianuarie, de „Moartea unui presedinte“ (o fictiune despre o posibila asasinare a lui George W. Bush) si, pe 3 februarie, de „Conflictul israeliano-palestinian“. Fiecare din cele trei documentare va fi urmat de o dezbatere moderata de Laura Chiriac si va aduce in platou o serie de personalitati invitate sa discute pe marginea filmului-documentar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.