Steaua nu reuseste sa faca nici un transfer sonor, desi, teoretic, beneficiaza de ajutorul si influenta fratilor Becali. In realitate, cei doi nu vor sa se implice cu adevarat atåt timp cåt de transferuri se ocupa, oficial, Adrian Ilie.
Steaua nu reuseste sa faca nici un transfer sonor, desi, teoretic, beneficiaza de ajutorul si influenta fratilor Becali. In realitate, cei doi nu vor sa se implice cu adevarat atåt timp cåt de transferuri se ocupa, oficial, Adrian Ilie. Fata de acesta, Victor si Giovanni au de platit o polita dupa o cearta petrecuta in 2002. Ei asteapta ca Ilie sa isi “rupa gåtul” singur, nereusind sa aduca vreun atacant consacrat.

Gigi Becali observa, in urma cu o saptamana, ca la Steaua este haos. Finantatorul echipei din Ghencea este nemultumit in primul rand de faptul ca nici una dintre numeroasele negocieri pentru aducerea unui jucator de valoare nu se concretizeaza. Adrian Ilie, omul insarcinat cu transferurile, sufera incucces dupa insucces, in timp ce fanii si Marius Lacatus dau tot mai multe semne de nerabdare. Campania saraca ii mira pe multi, in conditiile in care Gigi Becali s-a impacat cu Giovanni si Victor Becali, impresari recunoscuti pe plan international. De numele celor doi s-au legat, pana acum, numai tentativele de a-l vinde pe Dica. Liniste totala in privinta venirilor... Explicatia este una logica. Interesul fratilo r Becali este sa aiba mana libera la transferurile Stelei, lucru imposibil atat timp cat Adrian Ilie este insarcinat oficial cu aducerea si plecarea jucatorilor. “Cobra” se afla inca in gratiile lui Gigi Becali, astfel ca nu i se poate pune o vorba rea la patron. Avand o experienta vasta in fotbal, Victor si Giovanni stiu ca Ilie nu are relatiile necesare si nici stiinta negocierii pentru perfectarea unor transferuri “bomba”. Ei asteapta ca actualul manager al Stelei sa “isi rupa gatul” singur. Gigi Becali a iesit iar in fata suporterilor si a anuntat ca, in aceasta iarna, echipa va fi intarita cu patru jucatori ofensivi consacrati. Daca nu se va intampla asa, Adrian Ilie va avea sanse mici sa se mai ocupe de transferuri si pe viitor, astfel ca fratii Becali vor avea unda verde. Relatia de prietenie dintre ei si “Cobra” s-a stricat in 2002, cand Adrian Ilie a renuntat la serviciile impresarilor si si-a cautat singur echipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.