Decizie. Vedeta Prima TV Letitia Enache a rupt un mariaj de patru ani, la prima infatisare in instanta! Prezentatoarea emisiunii "Nunta in 48 de ore" de la Prima TV, Letitia Enache, s-a despartit, oficial, de sotul ei, Razvan, de care o leaga un bai
Decizie. Vedeta Prima TV Letitia Enache a rupt un mariaj de patru ani, la prima infatisare in instanta! Prezentatoarea emisiunii "Nunta in 48 de ore" de la Prima TV, Letitia Enache, s-a despartit, oficial, de sotul ei, Razvan, de care o leaga un baietel in varsta de 3 ani. Considerata, la un moment dat, una dintre cele mai sexy romance, Letitia a revenit la numele Beraru si, totodata, a primit custodia fiului ei. Prin aceeasi decizie a judecatoriei, fostul sot al vedetei de la Prima TV a fost obligat sa plateasca copilului, pana la majoratul acestuia, o pensie lunara de intretinere in cuantum de 10.000.000 de lei vechi. Surse judiciare ne-au marturisit ca Letitia si Razvan au pus capat mariajului lor in doar 5 minute. "Au avut un divort civilizat, care a durat foarte putin. S-au inteles in prealabil ca fiul lor, Vladut, sa fie incredintat mamei, iar apartamentul dobandit in timpul casatoriei sa ramana de asemenea Letitiei. In schimb, ea va trebui sa-i plateasca lui Razvan 65.000 de euro. Instanta n-a facut altceva decat sa ia act de intelegerea lor", ne-au mai dezvaluit sursele noastre. In 2003, de ziua Sfantului Nicolae, Letitia s-a casatorit cu Razvan, devenind ulterior cunoscuta ca manechin. Apoi, ea a inceput o cariera in televiziune, sprijinita fiind de catre fostul sot, care, la acea vreme, era director de programe la Prima TV. Initial, ea a prezentat emisiunea "Te iubesc", dupa care a trecut la pupitrul stirilor sportive. Letitia Beraru a devenit amfitrioana unei alte emisiuni, respectiv "Nunta in 48 de ore".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.