Potrivit politistilor, tanara s-ar fi sinucis dupa ce a aflat ca este insarcinata. Adolescenta era eleva in clasa a XII-a si locuia in gazda, in Gheorgheni, cu o alta tanara, in varsta de 19 ani. Conform Mediafax, cand s-a intors acasa, luni seara, l
Potrivit politistilor, tanara s-ar fi sinucis dupa ce a aflat ca este insarcinata. Adolescenta era eleva in clasa a XII-a si locuia in gazda, in Gheorgheni, cu o alta tanara, in varsta de 19 ani. Conform Mediafax, cand s-a intors acasa, luni seara, la ora 23.00, H.R. a gasit-o pe colega ei de camera moarta. Fata de 17 ani era intinsa pe pat si avea o punga din plastic pe cap, fixata la baza gatului cu un cablu prelungitor. Ea avea mainile prinse la spate cu o pereche de catuse. Colega de apartament a elevei sustine ca aceasta era insarcinata in prima luna si ca prietenul ei stia despre acest lucru. Colega victimei a mai spus ca, impreuna cu prietenul ei, cu care venise acasa, a incercat sa o salveze pe adolescenta, au taiat imediat cablul cu un cutit si au rupt punga de pe capul fetei, insa interventia lor a fost zadarnica. Politistii care au mers la fata locului au stabilit ca luni seara, intre orele 20.00 - 23.00, tanara, ramasa singura in camera, dupa ce colega sa a plecat in oras, s-a sinucis, in agenda ei fiind gasit un mesaj de adio. Cercetarile continua pentru stabilirea exacta a tuturor imprejurarilor in care a murit eleva. Majoritatea celor care o cunosteau pe fata, precum si rude ale acesteia sunt ferm convinse ca nu este vorba de suicid in acest caz, spunand ca adolescenta nu ar fi avut motive sa recurga la un asemenea gest si nu a dat semne ca si-ar dori sau ca ar fi in stare de asa ceva. Cazul urmeaza sa fie instrumentat de Parchetul Tribunalului Harghita.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.